Весільний портал - Наречена

Модне весілля: 10 головних весільних трендів 2019 року

Модне весілля: 10 головних весільних трендів 2019 року

Багато весілля ніби «на одне обличчя» - все схожі. Іноді, здається, що неможливо чимось здивувати гостей. Тому весільні організатори вигадують нові тренди святкування. Які весілля будуть модними в 2019 році?


Щоб потрапити в тренд, потрібно взяти модні весільні тенденції на озброєння вже зараз. У цій статті ми розглянемо 10 модних весільних трендів на 2019 рік.

istock-975796400

скромна вечірка
Уже кілька років модно робити камерну весілля. У список гостей потрапляють тільки найближчі. Акцент робиться на місці проведення торжества: весілля на даху або на пляжі - ідеальний варіант.


Геометричні візерунки в декорі

Новий весільний тренд - використання геометричних візерунків. Ромби, кола, квадрати потрапляють на скатертини, серветки, вази і навіть в арку для квітів.

живі рослини
Живі рослини виглядають багато і коштують часто не дуже дорого. Наприклад, можна використовувати гілки горобини, калини, осіннє листя, вербу і виноград.

istock-537635142_01

Космічна тема
Планети і зірки - новий тренд весільної моди. Такий тематикою точно можна здивувати гостей урочистості.


Модні кольори

Весільні організатори відзначають бум ультрафіолету. У 2019 він буде на піку популярності. Модними кольорами також будуть лавандовий, рожевий, димчастий сірий і беж!

строгий чорний
Чорні акценти в весільне оформлення увірвалися раптово. Здавалося б, для такого торжества «траурний» чорний не дуже підходить. Але акценти чорним в оформленні весілля виглядають дуже стильно.

istock-915704682

прозорі прикраси
Модний тренд - використання скла, кришталю і пластика в оформленні весілля.Прозорі деталі надають декору легкість.


Фото на заході

Такі весільні знімки виходять м'якими і дуже душевними. Фотосесії на заході стануть новим трендом в 2019 році.

нестандартне меню
Лазанья і борщ, суші і піца і все це - на одному столі. Тренд на найрізноманітнішу весільну кухню в одному меню міцно увійшов в 2018 році, і буде залишатися на своїх позиціях в 2019.

istock-886926984

Торт як твір мистецтва
Традиційні класичні торти так і залишаться в моді, але здивує всіх нестандартний десерт з мармурової текстурою. Або, навпаки, торт без зайвого декору, як домашній. Або торти з желе з квітковим декором.

RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!